Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy:n asiakaspalaute

Ota yhteyttä
Hämeen Eristys ja Vesitekniikka -logo

Yrityksemme on saanut vuosien mittaan paljon positiivista asiakaspalautetta. Tältä sivulta löydät muutaman esimerkin onnistuneista projekteistamme sekä tyytyväisistä asiakkaistamme. Lue asiakkaidemme omakohtaiset kertomukset!

Salaojasaneeraus, Järvenpää

"Talooni tehtiin uudet salaojat ja tietenkin myös sadevesijärjestelmä vapun tienoilla 2016. Kaksi lähinaapuriani teetti saman homman viime vuonna, seurasin silloin poikien työskentelyä ja totesin homman sujuvan mallikkaasti. Muun muassa tämän vuoksi valitsin HEVT:n tekemään urakan. Maaperä oli talven jälkeen märkä ja töiden alettua taivaalta tuli vettä parin päivän ajan oikein kunnolla. Piha meni koneiden alla hirveän näköiseksi, mutta työ edistyi. Samalla paljastui, että kolme vuosikymmentä sitten tehdyt salaojat olivat toimimattomia "salaojia". Sadevesikin ohjattiin aiemmin nurmikolle, ei hyvä. Nyt taloni on turvassa ja siellä on huolellisesti asennetut putkistot ja puhdas karkea sepeli. Enää ei ole myöskään savimössöä putkien ympärillä ja päällä. Pientä hienosäätöä kaipaisin näkyvien kaivoputkien asennoissa (pystysuoruus). Jälkisiivous tehtiin hyvin ja hieman ylimääräistä jätettä lähti pihaltani kaatopaikalle samaa hintaan. Kun nätisti pyysin, sain hieman ylimääräistä palveluakin. Olen tyytyväinen lopputulokseen. Auton hintahan siinä meni, mutta olen varma, että sijoitus kannatti. Ja mitä Marko Taponen sanoi, että "asiakaspalvelu on meidän juttu", pitää kyllä paikkansa."

Seppo Majanen, Järvenpää

Mikael Vesanen, Salo

"Vuoden 2014 alussa omakotitaloomme tehtiin salaoja-/sadevesiremontti. Valitsimme urakan tekemiseen Forssasta käsin toimivan Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy:n. Yrityksen antama ammattimainen ensivaikutelma sekä tarkkaan laadittu tarjous, jossa oli tarkkaan eritelty kaikki osat sekä työvaiheet sekä niiden kustannukset, puolsivat myös päätöstämme. Työ aloitettiin ajallaan ja työn eteneminen oli sovitun mukainen. Työn aikana esille tulleista poikkeamista neuvoteltiin asiakkaan kanssa ja sovittiin mahdollisista muutoksista. Urakka valmistui alun perin sovitun aikataulun mukaisesti. Remontista aiheutuneet vauriot ympäristölle jäivät huomattavasti vähäisemmiksi, mitä alun perin ajattelin. Minulle jäi kaikin puolin positiivinen kuva Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy:n tekemästä salaoja-/sadevesiremontista ja uskallankin suositella yritystä myös muille."

Harri Suutari ja Tuula Ahola, Pirkkala

"Teetimme Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy:llä jätevesi-, käyttövesi-, sauna-, wc- ja pesuhuoneremontit. Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy:n toiminta ja työ sujui mallikkaasti. Työ eteni hyvin ja saimme aina infoa asioiden kulusta, sekä myös tietoa muihin kysymyksiin, esim. mökin remontoinnista. Erittäin ystävällisiä poikia, voimme hyvillä mielin suositella heitä ja heidän palvelujaan."

Harri Suutari ja Tuula Ahola, Pirkkala

Tage Eriksson, Espoo

Päätimme syksyllä 2014 saneerata saunaa ja kylpyhuonetta vuonna 1976 rakennetussa omakotitalossamme ja samalla varmuuden vuoksi uusia koko talossa lattian alle asennetun käyttövesiputkiston ja pääosan vesikalusteista. Uponor Oy:n kautta saimme yhteyden Hämeen Eristys ja Vesitekniikkaan. Hyvän ja eritellyn tarjouksen sekä neuvottelujen pohjalta solmimme sopimuksen, ja työt käynnistyivät pian toivottuna ajankohtana ja vietiin suunnitellusti ja yhtäjaksoisesti loppuun saakka. Tilojen vanhat pintarakenteet purettiin ja poistettiin tavalla, joka häiritsi yllättävän vähän normaalia elämäämme talossa. Pöly ja lika pysyivät varsin hyvin saneerattavissa tiloissa. Putkistotyöt tehtiin niin, että vesi oli lyhyttä hetkeä lukuun ottamatta talossa kytkettynä normaalisti. Työntekijät olivat ahkeria ja ammattitaitoisia, eivätkä jättäneet käsistään huolimatonta tai puolivalmista työtä. Yhtiö osoittautui tuntevansa rakentamisen hyvän laadun edellytykset ja vaatimukset, joiden merkitys korostuu erityisesti märkätiloissa. Yhtiö toteutti sovitut asiat täydeksi tyydytykseksemme sekä teknisesti että taloudellisesti. Siksi voimme hyvin suositella yhtiötä vastaavissa töissä."

Tage Eriksson, DI (rakennus, Espoo - 12/12/2015

Remonttikertomus, Ahti ja Ilma Vilkuna, Röykkä

Keväällä 2014 toteutettiin kivirakenteisessa omakotitalossamme remontti, joka sisälsi seuraavat kohteet. Alakerran varastosta erotettiin osa, johon rakennettiin toinen WC ja suihkukaappi. Tilan seinät ja lattiat laatoitettiin, lattialämmitys tehtiin, uudet kalusteet asennettiin, ja tehtiin ovi sisätiloihin. Käyttövesiputket uusittiin koko taloon (Juuso). Yläkerran WC saneerattiin, seinät ja lattiat laatoitettiin ja uudet kalusteet asennettiin (Jari). Yläkerran kylpyhuone ja sauna uudistettiin ja niiden lattiat avattiin ja valettiin uudelleen. Patterit poistettiin ja korvattiin lattialämmityksellä. Kylpyhuoneen lattiat ja seinät laatoitettiin, ja uudet kalusteet asennettiin. Saunatilan verhoilut ja lauteet purettiin ja rakennettiin uudestaan ja kiuas vaihdettiin. Kokonaisuus teki koko tilasta hienon ja toimivan kokonaisuuden. Työn teki Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy Marko Taposen johdolla. Yritys on mainio perheyritys jossa isä, pojat ja serkku (Jari) muodostavat monipuolisen tiimin jolta kaikki eri hommat sujuivat sekä laadukkaasti että aikataulussa. Olemme hyvin tyytyväisiä urakan toteutukseen ja sen lopputulokseen, joten suosittelemme mielellämme tätä rehtiä työporukkaa muillekin vastaavanlaista remonttia suunnitteleville.

Ahti ja Ilma Vilkuna, Röykkä

21/11/2022

Kirjoita teksti tähän

Saneerausprojekti Nokialla 2014–2015

"Asumme alueella, jossa monet omakotitalot, kuten omammekin, on rakennettu 70-luvun puolivälissä. Monet putkiurakoitsijat kävivät tälläkin alueella aktiivista myyntikampanjaansa perustellen viime vuosituhannella – ja varsinkin 1970-luvulla – rakennettujen talojen vaativan välitöntä putkistojen saneerausta.

 

Ymmärsin rakenteiden sisällä kulkevien putkistojen muodostaman riskin ja pyysin itsekin muutamana vuonna tarjouksia putkistojen uusimisesta, mutta en ollut houkutuksille altis, vaan tyydyin seuraamaan toimenpiteitä naapurustossa. Useimmat tarjoajat eivät pystyneet sisällyttämään tarjoukseensa houkuttelevaa ratkaisua kylpyhuoneen käyttövesikiertoisen lattialämmityksen saneeraamiseksi.

 

Vuonna 2013 Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy (HEV) otti yhteyttä, kävi tutustumassa kohteeseen ja antoi tarjouksen, joka toimituslaajuudeltaan noudatti ajattelemaamme ja oli hinnaltaan kilpailukykyinen. Vuosi 2013 oli kumminkin ehtinyt jo pitkälle syksyyn, joten päätimme palata asiaan keväällä 2014. Keväällä 2014 ennen lopullista hankintapäätöstämme tapasimme HEV:n edustajien kanssa vielä kaksi kertaa, jolloin tarkensimme suunnitelmia ja muita hankinnan yksityiskohtia, kuten muun muassa laajuutta, laatuun vaikuttavia asioita, aikataulua ja tietenkin hintaa.

 

Projektin onnistumistahan arvostellaan perinteisesti sillä, kuinka suunnitellut laajuus, laatu, aikataulu ja budjetti toteutui."
 

PROJEKTIN LAAJUUS

 

"HEV:n toimitus oli ns. avaimet käteen -toimitus kiinteään hintaan, eli siihen kuuluivat muun muassa suunnittelu, materiaalit, rahdit, tarvittavat suojaukset, purkutyöt, asennukset, jätehuolto, tarkastukset, käyttöönotto jne. Toimituslaajuuteen sisältyi lyhykäisyydessään:

 

  • käyttö- ja lämmitysvesiputkistojen uusiminen vesikalusteineen ja lämmityspattereineen
  • sauna-/kylpyhuoneosaston kattojen, seinien ja lattioiden sekä vesikiertoisen lattialämmityksen uusiminen
  • saunan lauteiden ja paneeleiden uusiminen Saunamajorin tuotteilla
  • puulämmitteisen kiukaan vaihto sähkökiukaaseen
  • löylyhuoneen valaistuksen uusiminen.
     

Tilaajan toimitusosuuteen kuului sähkö, vesi sekä osallistuminen irtoesineiden siirtoon ja suojaukseen työskentelyalueella. Tilaajan tuli määritellä saunassa käytettävien lauteiden malli ja paneelimateriaalit yhdessä Saunamajorin edustajan kanssa. Tilaaja toimitti työmaalle myös keraamiset laatat saumausaineineen sekä sähkökiukaan.

 

Hankinnan laajuus tarkentui kylpyhuoneen osalta töiden jo alettua – halusimme uusia kylpyhuoneen kaikki seinäpinnat ja katon kokonaisuudessaan. Kiinteähintaisen urakan laajuuden muutoksista, eli lisätöiden tekemisen menettelytavoista, oli sovittu etukäteen, ja tehdyt pienet laajuuden muutokset olivat tilaajan mielestä kustannuksiltaan varsin kohtuulliset.

 

Laajuuden pysymistä ennalta sovitussa edesauttoi tietenkin se, ettei purkutöiden yhteydessä paljastunut mitään odottamatonta, ja kaikki näytti olevan alusta asti huolella tehtyä ja kunnossa."


AIKATAULU


"Tilaajalla ei ollut aikataulun suhteen muita ennakkovaateita, kuin että työ tehdään yhtenä jatkumona ja viivyttelemättä kesäaikaan 2014. Kaupanteon yhteydessä sovittiin toimitusajaksi kesäkuu 2014.

 

Työt aloitettiin HEV:n toimesta toukokuun viimeisellä viikolla 2014 ja asennustarkastus pidettiin 3.7.2014. Aikataulussa pystyttiin käsittääkseni hyvin rytmittämään työvaiheet ja tarvittavat kuivumisajat. Työt alkoivat työmaalla klo 08.00 ja päättyivät klo 15.00, jos ei meneillään oleva työvaihe muuta sanellut.

 

Aikataulussakin pysyttiin, kun toimituksen laajuus ei matkan varrella merkittävästi muuttunut."


TALOUS

 

"Toimittaja laskutti ja tilaaja maksoi laskut, kuten oli etukäteen sovittu. Toimitus oli kiinteään kokonaishintaan ja muutosten laajuudesta sekä lisätöistä sovittiin etukäteen erikseen, eikä erimielisyyksiä jonkun asian kuulumisesta tai kuulumattomuudesta toimitukseen esiintynyt. Tilaajan projektibudjetin pitävyyteen vaikutti merkittävästi se, ettei vastaan tullut niin sanottuja ikäviä yllätyksiä."

 

LAATU

 

"Laatu on monitahoinen asia ja näin maallikkona arvostellaan luonnollisesti työn näkyvää lopputulosta. Tilaajan mielestä työ on tehty ammattitaidolla ja huolellisesti ja lopputulos on kiitettävä. Arvosanaa puoltaa muidenkin lopputuloksen nähneiden mielipide.

 

Putkiasennusten alussa naisväkeä kauhistutti pintaan näkyville asennetut putket, mutta nyt niihin silmät ovat jo tottuneet ja vaatimukset putkien koteloinneista ovat vaimenneet. Tiheimmät putkikeskittymät toki koteloitiin toimituksen yhteydessä. Miehekkäämmän mielipiteen mukaan putket ovat siistit ja huolella asennettu sekä reititetty mahdollisimman huomaamattomiksi.

 

Yhtenä laadun takeena on tietenkin toimittajan ja putkivalmistajan antamat takuut."
 

MUITA HUOMIOITA JA KOKEMUKSIA

 

"Putkien ja lämpöpattereiden uusiminen on siistiä sisätyötä verrattuna kylpyhuoneen ja varsinkin lattioiden purkutyöhön. Toimittaja oli tietoinen purkutyön pölyhaitoista, ja niinpä kulku kylpyhuonetilasta muuhun asuntoon ja yhteydet ilmastointiin teipattiin umpeen. Kulku kylpyhuonetilaan tapahtui ikkuna-aukosta. Ikkunaruutu poistettiin aina aamulla ja asennettiin takaisin iltapäivällä töiden päätyttyä. Pahimman piikkausviikon ajan perhe asui evakossa kesämökillä. Betonipöly on viheliäistä."
 

YHTEENVETONA

 

"On kuultu paljon kauhukertomuksia putkisto- ja kylpyhuonesaneerauksista. Yllä kuvatusta ja kokemastamme saneerauksesta emme saa tehtyä kauhutarinaa. Työ sujui tilaajan mielestä juoheasti, järkevästi, turhia vitkastelematta ja ilman ristiriitoja.

 

Saneerausprojektin laajuus oli sovitun mukainen, laatu kiitettävä, aikataulu toteutui kuten sovittu ja toteutuneet kustannukset mahtuivat tilaajan budjetin raameihin, eli toisin sanoen erittäin onnistunut projekti.

 

Kiitokset onnistuneesta saneerausprojektista Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy:lle!"

 

Terveisin: Margit ja Risto Seppänen