Jätevesijärjestelmän asennus siististi Forssan alueella

Ota yhteyttä
Logo - Hämeen Eristys ja Vesitekniikka.

Yrityksemme on kokenut jätevesijärjestelmien asiantuntija Forssan alueen ja muun Etelä-Suomen palveluksessa. Toteutamme jätevesijärjestelmien asennukset nopeasti, luotettavasti ja asiakaslähtöisesti tiukoissakin tilanteissa. Lisäksi remontit ja saneeraukset onnistuvat meiltä luotettavalla ammattitaidolla. 


Uuden jätevesiasetuksen myötä jätevesijärjestelmien uudistuksesta on tullut ajankohtaista monille omakotitalojen ja kesämökkien omistajille. Ota meihin yhteyttä ja kysy neuvoa tai pyydä tarjous uudesta jätevesijärjestelmästä!

Jätevesijärjestelmän asennus ja saneeraus

Jätevesijärjestelmät ovat yksi yrityksemme päätoimialoista. Normaaleissa olosuhteissa uuden järjestelmän asentaminen vie vain muutaman päivän, olipa kyseessä uudisrakennus tai remontoitava kohde. Asentamamme jätevesijärjestelmä täyttää kaikki jätevesiasetuksen vaatimukset, joten sinun ei tarvitse huolehtia lain noudattamisesta. Toteutamme asennustyöt omia välineitämme käyttäen ja myymme ohessa kaikki jätevesijärjestelmän tarvitsemat materiaalit. Toteutamme näin palvelumme avaimet käteen -periaatteella.


Asennusten lisäksi jätevesiremontit ovat yleinen huolenaihe monille kodinomistajille ja taloyhtiöille. Pienimuotoinen remontti tai kattava saneeraus on kuitenkin helppo suunnitella ja toteuttaa yhteistyössä kanssamme. Teemme mieluusti kaikki työt puolestasi aina suunnitteluvaiheesta asennukseen ja loppusiivoukseen.


Muista, että palveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä!

Lue kotitalousvähennyksestä

Laki ohjaa jätevesijärjestelmiä

Jätevesiasetus määrittelee haja-asutusalueen talousjätevesien puhdistustason vähimmäisvaatimukset, jota rakennusten on noudatettava. Uusi voimaan astunut jätevesiasetus koskee kaikkia uudisrakennuksia sekä olemassa olevia rakennuksia, ja sen noudattamisesta on tullut kaikille mökkiläisille ja kotitalouksille ajankohtainen asia. Uuden asetuksen mukaan talousjätevedet on puhdistettava niin, että ympäristöön kohdistuva kuormitus vähenee verrattuna käsittelemättömään jäteveteen.

Yrityksemme on erikoistunut jätevesijärjestelmien saneeraukseen uuden lain puitteissa. Toteutamme perusteelliset remontit ja saneeraukset lain vaatimalla tavalla ja mahdollisimman pienin kustannuksin Forssasta käsin. Älä siis jätä jätevesijärjestelmäsi uusimista viime tippaan – siitä voi koitua yllättäviä kustannuksia.