Jätevesijärjestelmän asennus siististi Hämeessä ja eteläisessä Suomessa

Ota yhteyttä
Hämeen Eristys ja Vesitekniikka -logo

Hämeen Eristys ja Vesitekniikka on kokenut jätevesijärjestelmien asiantuntija. Toteutamme asennukset nopeasti, luotettavasti ja asiakaslähtöisesti tiukoissakin tilanteissa Hämeessä ja muualla Etelä-Suomen alueella. Lisäksi teemme jätevesijärjestelmien remontit ja saneeraukset.

 

Uuden jätevesiasetuksen myötä jätevesijärjestelmien uudistuksesta on tullut ajankohtaista monille omakotitalojen ja kesämökkien omistajille. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Jätevesijärjestelmän asennus ja saneeraus

Olemme jätevesijärjestelmien ammattilaisia, ja normaaleissa olosuhteissa uuden jätevesijärjestelmän asentaminen vie meiltä vain muutaman päivän. Asentamamme jätevesijärjestelmä täyttää kaikki jätevesiasetuksen vaatimukset, joten sinun ei tarvitse huolehtia erikseen lain noudattamisesta. Palvelumme on helppoa – toimimme avaimet käteen -periaatteella. Myymme myös kaikki jätevesijärjestelmään tarvittavat materiaalit ja toteutamme asennustyöt omilla välineillämme.


Asennusten lisäksi jätevesiremontit ovat yleinen huolenaihe monille kodinomistajille ja taloyhtiöille. Yhteistyössä kanssamme sekä pienimuotoinen remontti että kattava saneeraus on kuitenkin helppo suunnitella ja toteuttaa. Teemme mieluusti kaikki työt puolestasi aina suunnitteluvaiheesta asennukseen ja loppusiivoukseen saakka. 

Hae kotitalousvähennystä töistämme!

Kun saat meiltä laskun töistämme, voit hakea verottajalta kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys tarkoittaa helpotusta veroihin, ja sitä voi saada, kun ostaa esimerkiksi remonttitöitä kotiin. Kotitalousvähennystä saa myös töistä vapaa-ajan asunnossa.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.

Kotitalousvähennys

Laki ohjaa jätevesijärjestelmiä

Jätevesiasetus määrittelee haja-asutusalueen talousjätevesien puhdistustason vähimmäisvaatimukset. Uusi voimaan astunut jätevesiasetus koskee kaikkia uudisrakennuksia sekä olemassa olevia rakennuksia. Asetuksen mukaan talousjätevedet on puhdistettava siten, että ympäristöön kohdistuva kuormitus vähenee verrattuna käsittelemättömään jäteveteen. Yrityksemme on erikoistunut jätevesijärjestelmien saneeraukseen uuden lain vaatimusten mukaisesti. Toteutamme perusteelliset remontit ja saneeraukset lain edellyttämällä tavalla ja mahdollisimman pienin kustannuksin. 

 

Saat meiltä myös muut vesitekniikan palvelut, muun muassa salaojitukset ja sadevesijärjestelmien asennukset.

Lue lisää