Käyttövesijärjestelmien asiantuntija palveluksessasi Forssassa

Ota yhteyttä
Logo - Hämeen Eristys ja Vesitekniikka.

Käyttövesijärjestelmä on joka talon kiinteä osa, jonka kunto vaikuttaa juomaveden laatuun ja talon kosteusturvallisuuteen. Tästä syystä sen rakentamisessa ja saneerauksessa on oltava tarkkana. Juomaveden laatuun ja kosteusturvallisuuteen vaikuttavat muun muassa liittimet ja läpivientiosat sekä niiden materiaali. 


Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy työskentelee Forssasta käsin käyttövesijärjestelmien parissa Etelä-Suomen pienissä ja suurissa rakennuskohteissa. Palvelemme auliisti sekä yksityisasiakkaita että taloyhtiöitä kautta Etelä-Suomen ammattitaidolla ja ystävällisellä palvelulla.

Palvelua ammattilaisen ottein Forssan alueella

Palvelemme kaikkia asiakasryhmiä, jotka tarvitsevat apua käyttövesijärjestelmien asennuksessa tai remontoinnissa. Tarjoamme palveluitamme nopealla ja joustavalla asenteella asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Nopeus, laatutietoisuus ja ammattitaito ovat menestyksemme takana. Asiakkaidemme tyytyväisyyden takaamiseksi asennamme käyttövesijärjestelmät avaimet käteen -periaatteella. Näin voit huoletta jättää koko putkiprojektin meidän harteillemme.

Muista, että palveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä!

Lue kotitalousvähennyksestä

Käyttövesijärjestelmän asennus

Olemme toteuttaneet vuosien aikana lukemattomia käyttövesijärjestelmien asennuksia. Vankan työkokemuksen myötä olemme kehittäneet osaamisemme huippuunsa ja tunnemme alan uusimmat menetelmät ja materiaalit läpikotaisin. Teemme etenkin vanhojen putkistojen remontointityöt vankalla kokemuksella uusien putkistojen asennuksen lisäksi.


Vanha käyttövesijärjestelmä on vaihdettavissa uuteen komposiittiputkeen yllättävänkin helposti, kun jätät projektin ammattilaisen vastuulle. Etenkin vesijohtojen mallin ja materiaalin valinnassa on paras turvautua ammattilaisen apuun. Väärin valittu ja asennettu vesiputki aiheuttaa myöhemmässä vaiheessa helposti ongelmia.

Käytämme aina asennuksissa Uponor-komposiittiputkistoa, joka takaa putkistolle pitkän käyttöiän sekä hygieenisen vedenlähteen kotiisi. Komposiittiputki on alumiinivaipalla vahvistettu monikerroksinen muoviputki, jossa yhdistyvät metalli- ja muoviputken hyvät ominaisuudet. Komposiittiputkella saat taloosi puhdasta ja raikasta vettä.