Sauna- ja kylpyhuoneremontit taatulla laadulla ja siistillä jäljellä Forssasta

Ota yhteyttä
jakajakuvake

Yrityksellämme on pitkä kokemus sauna- ja kylpyhuoneremonteista vuosien ajalta lukuisissa taloyhtiöissä niin Forssassa kuin muunkin Etelä-Suomen alueella. Palvelemme sekä kotitalouksia että taloyhtiöitä erittäin joustavalla ja asiakaslähtöisellä asenteella kaikissa märkätilaremonteissa. 


Palvelumme ovat saatavilla joko osaurakkana tai kokonaisvaltaisena remonttina. Ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous kylpyhuoneremontista!

Märkätilatyöt ammattitaidolla

Kylpyhuone- ja saunaremontti on ammattitaitoa vaativaa työtä, joka vaatii asianmukaiset työvälineet sekä luvat. Märkätiloissa työskentelyyn ja vesieristykseen tarvitaan erikseen myönnettävä lupa, jonka saaneella urakoitsijalla on tarvittavat valtuudet toteuttaa märkätilaprojekti.


Jotta työt tulevat tehtyä oikean ja laadukkailla tuotteilla, remontin toteutus kannattaa jättää meidän hoidettavaksemme. Teemme remontit kylpyhuoneissa ja saunoissa asiakkaan toiveita noudattaen alusta loppuun asti. Huolellinen suunnittelu ja pohjatyö takaavat onnistuneen remontin lopputuloksen, joten kerro meille ajoissa toiveesi uudesta kylpyhuoneesta.


Muista, että palveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä!

Lue kotitalousvähennyksestä

Remontoimme kotimaisella laadulla

Olemme varsin ylpeitä osaamisemme tasosta ja työmme laadusta kaikissa vesieristystä vaativissa projekteissa. Asianmukaisten lupien lisäksi meillä on käytössämme alan parhaat työvälineet ja työtavat, joiden avulla remontoimme erittäin laadukkaasti niin omakotitalossa kuin kerrostalossa. Hyödynnämme työssämme parhaita kotimaisia materiaaleja Uponorin tuotteista Oraksen hanoihin ja kylpyhuonelaattoihin. Kaikki remontissa käytettävät tuotteet ovat helposti ostettavissa kauttamme urakkasopimuksen puitteissa. Käytämme myös sovittaessa asiakkaan itse toimittamia materiaaleja.

Kun haluat toimivan ja nykyaikaisen kylpyhuoneen ja saunan kustannustehokkaaseen hintaan, olemme valmiita auttamaan sinua Forssasta käsin. Olemme apunasi kylpyhuoneen ja saunan suunnittelusta alkaen koko remontin toteutukseen ja loppusiivoukseen asti. Kylpyhuoneremontti on tehtävissä joko avaimet käteen -periaatteella tai osaurakkana sopimuksen mukaan. Ota meihin yhteyttä ja sovitaan kylpyhuoneen remontoinnin yksityiskohdista yhdessä!