Lämmitysjärjestelmien ja lämpöverkkojen ammattilainen Forssassa

Ota yhteyttä
Logo - Hämeen Eristys ja Vesitekniikka.

Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy toteuttaa lämmitysjärjestelmien ja lämpöverkkojen asennukset ja saneeraukset vuosien kokemuksella. Asennamme putkistot ja lattialämmitykset sekä teemme pannun vaihdot luotettavalla ammattitaidolla ja ripeällä työotteella. Käytämme myös lämmitysjärjestelmien asennustyössä parhaita saatavilla olevia materiaaleja. 


Päätoimialueitamme ovat Helsinki, Tampere, Hämeenlinna sekä Forssa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous täydestä lämmitysjärjestelmän remontoinnista tai lämmitysjärjestelmän uusimisesta!

Lämmitysjärjestelmien saneeraukset avaimet käteen -palvelulla

Lämminvesijärjestelmän ja patterien korjaaminen on astetta haastavampaa työtä, jota ei kannata tehdä ilman ammattitaitoista tekijää ja asianmukaisia työkaluja. Tarjoamme Etelä-Suomen alueen asiakkaille lämmitysjärjestelmät ja lämpöverkkojen remontit avaimet käteen -periaatteella, jotta tuleva remonttiprojektisi sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Hoidamme varsinaisen asennustyön lisäksi valmistelevat työvaiheet sekä viimeistelyn.


Muista, että palveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä!

Lue kotitalousvähennyksestä

Lämpöverkkoremontit turvallisesti ja varmasti

Lämpöverkon uusiminen on yksi laajimmista taloyhtiön tai kodin projekteista, joka tehdään kerran tai pari elämän aikana. Koko talon tai taloyhtiön kattavan lämpöverkon uusiminen on nykyään helpompaa kuin uskoisit. Käyttämällä nykyaikaisia menetelmiä, työkaluja ja materiaaleja on lämpöverkkoremontti tai uuden lämmitysjärjestelmän asennus toteutettavissa nopeallakin aikataululla. Vankan kokemuksen myötä sekä etukäteen suunnittelemalla voimme toteuttaa projektit tehokkaasti sekä erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Projektin alussa teemme kartoituksen tilanteesta ja suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tehtävät muutokset ja putkireititykset. Tällä tavoin lopputuloksesta saadaan luotettavalla otteella toteutettuna myös esteettisen näköinen. Uusimme putkiverkot nykyaikaisella Uponorin komposiittijärjestelmällä, joka on suunniteltu kestämään käytössä ja kuljettamaan raikasta, puhdasta vettä kotiisi. Käytämme usein samaa putkea lämpöverkkoremontissa ja käyttövesiremontissa. Tarkkaan valitut komponentit pysyvät vesitiiviinä käytössä vuosikymmenten ajan. Lopputuloksena on kestävä lämmitysjärjestelmä kotiisi.