Lämmitysjärjestelmien asennukset Hämeessä ja muualla Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä
Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy -logo

Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy toteuttaa lämpöverkkojen ja lämmitysjärjestelmien asennukset ja saneeraukset vuosien kokemuksella Hämeessä ja muualla eteläisen Suomen alueella, mukaan lukien Uusimaa, Varsinais-Suomi ja Pirkanmaa. Asennamme putkistot ja lattialämmitykset sekä teemme pannujen vaihdot luotettavalla ammattitaidolla ja ripeällä työotteella. Käytämme myös lämmitysjärjestelmien asennustyössä parhaita saatavilla olevia materiaaleja.

Lämmitysjärjestelmien avaimet käteen -saneeraukset

Lämminvesijärjestelmän ja patterien korjaaminen on astetta haastavampaa työtä, johon ei kannata ryhtyä ilman ammattitaitoista tekijää ja asianmukaisia työkaluja. Tarjoamme lämmitysjärjestelmät ja lämpöverkkojen remontit osaavin ottein ja sinulle helpolla avaimet käteen -periaatteella. Teemme varsinaisen asennustyön lisäksi valmistelevat työvaiheet ja luonnollisesti myös viimeistelyn.

 

Muista, että palveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä eli helpotusta veroista. Tämän verottajan myöntämän edun voi saada ammattilaisen tekemästä työstä. Lue lisää verottajan verkkosivuilta ja ota yhteyttä jo tänään!

Kotitalousvähennys

Lämpöverkkoremontit turvallisesti ja varmasti

Lämpöverkon uusiminen on yksi laajimmista taloyhtiön tai kodin projekteista. Koko talon tai taloyhtiön kattavan lämpöverkon uusiminen tai lämmitysjärjestelmän asennus on kuitenkin nykyään helpompaa kuin uskoisitkaan. Ammattilaisemme toteuttavat työt tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Vankan kokemuksen myötä ja etukäteen suunnittelemalla voimme toteuttaa projektit sekä tehokkaasti että erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

 

Projektin alussa kartoitamme lähtötilanteen ja suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tarvittavat muutokset ja putkireititykset. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Laadukkaat kotimaiset tuotteet

Uusimme putkiverkot nykyaikaisella Uponorin komposiittijärjestelmällä, joka on suunniteltu kestämään kulutusta ja kuljettamaan raikasta, puhdasta vettä kotiisi. Käytämme usein samaa putkea sekä lämpöverkkoremontissa että käyttövesiremontissa. Tarkkaan valitut komponentit pysyvät vesitiiviinä käytössä vuosikymmenten ajan. Lopputuloksena on kestävä lämmitysjärjestelmä kotiisi.

 

Tutustu myös muihin palveluihimme! Saat meiltä muun muassa käyttövesijärjestelmien asennukset ja remontoinnit.

Käyttövesijärjestelmä