Radonremontti ammattitaidolla Forssassa

Ota yhteyttä
Logo - Hämeen Eristys ja Vesitekniikka.

Radon on Suomessa yleinen ongelma, joka aiheuttaa ongelmia ihmisten terveydelle sisätiloissa. Teemme radonremontit perusteellisesti vuosien kokemuksella Forssassa ja muun Etelä-Suomen alueella. Saat meiltä remontit kaikkiin asuintiloihin aina omakotitaloista rivitaloihin sekä kerrostaloihin. Lue lisää tältä sivulta ja pyydä tarjous kotisi ylimääräisen radonin puhdistamisesta!

Miten remontti etenee

Radonmittaus tulee tehdä talvella, koska silloin saadaan luotettavimmat mittaustulokset. Useimmiten radonremontti on hyvin yksinkertainen toteuttaa eikä siitä koidu mittavaa haittaa asukkaalle. Asunnon rakenteita ei tarvitse rikkoa ja remontti kestää vain muutaman päivän. 


Radonin poistojärjestelmä asennetaan useimmissa tapauksissa rakennuksen ulkopuolelle. Radonpitoinen ilma johdetaan edelleen rakennuksesta ulos ja pois sisätilasta. Remontti hoituu näin varsin joutuisasti ja vaivattomasti, eikä taloa tai piha-aluetta tarvitse kokonaan myllätä. Kysy meiltä lisätietoja remontin etenemisestä.


Muista, että palveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä!

Lue kotitalousvähennyksestä

Mikä radon?

Radon on rakennuksen sisäilmassa mahdollisesti esiintyvä näkymätön ja hajuton radioaktiivinen jalokaasu. Sisätiloissa radon on tupakoinnin jälkeen merkittävin keuhkosyövän aiheuttaja. Siihen on näin ollen syytä suhtautua vakavasti. Jos radonpitoisuus ylittää asuintiloissa enimmäisarvon, joka on 400 bq/m³, kannattaa asunnossa teettää radonremontti ylimääräisen kaasun poistamiseksi. Säteilyturvakeskus valvoo radonmääriä Suomessa.


Teemme radonremontteja Forssan lähiseuduilla Uponorin laadukkailla tuotteilla luotettavan lopputuloksen takaamiseksi. Uponorin valmistama radonjärjestelmä on paras saatavilla oleva ratkaisu radonremontin toteuttamiseen. Etenkin Etelä- ja Itä-Suomen maaperä sisältää normaalia enemmän graniittista ja uraanipitoista maata, joka vapauttaa passiivisesti radonia ilmaan. Radonmittaus ja -remontti onkin syytä laittaa Etelä-Suomen alueella liikkeelle, jos sitä ei ole jo tehty.