Radonremontit ammattitaidolla Hämeessä ja muualla Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä
Hämeen Eristys ja Vesitekniikka

Radon on Suomessa yleinen ongelma, joka aiheuttaa ongelmia ihmisten terveydelle sisätiloissa. Hämeen Eristys ja Vesitekniikka tekee radonremontit vuosien kokemuksella ja perusteellisesti Hämeessä ja muun Etelä-Suomen alueella. Saat meiltä remontit kaikkiin asuintiloihin aina omakotitaloista rivitaloihin ja kerrostaloihin. Lue lisää ja pyydä tarjous kotisi ylimääräisen radonin puhdistamisesta!

Radonmittaus- ja remontti ammattilaiselta

Teemme radonmittauksia ja -remontteja Hämeen, Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueella. Etenkin Etelä- ja Itä-Suomen maaperä sisältää normaalia enemmän graniitti- ja uraanipitoista maata, joka vapauttaa passiivisesti radonia ilmaan. Jos siis asut eteläisen Suomen alueella, ota yhteyttä ammattilaisiimme, niin tarkistetaan tilanne!

 

Toteutamme radonremontit Uponorin laadukkailla tuotteilla, jotka takaavat luotettavan lopputuloksen. Uponorin valmistama radonjärjestelmä on paras, mitä markkinoilta löytyy.

Radonremontin eteneminen

Radonmittaus tulee tehdä talvella, koska silloin saadaan luotettavimmat mittaustulokset. Useimmiten radonremontti on hyvin yksinkertainen toteuttaa eikä siitä koidu mittavaa haittaa asukkaalle. Asunnon rakenteita ei tarvitse rikkoa ja remontti kestää vain muutaman päivän.

 

Radonin poistojärjestelmä asennetaan useimmissa tapauksissa rakennuksen ulkopuolelle. Radonpitoinen ilma johdetaan edelleen rakennuksesta ulos ja pois sisätilasta. Remontti hoituu näin varsin joutuisasti ja vaivattomasti, eikä taloa tai piha-aluetta tarvitse kokonaan myllätä. Kysy meiltä lisätietoja remontin etenemisestä.

 

Muista, että palveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä eli helpotusta veroihin. Lisää kotitalousvähennyksestä voit lukea verottajan verkkosivuilta.

Lue lisää

Mikä radon?

Radon on rakennuksen sisäilmassa mahdollisesti esiintyvä näkymätön ja hajuton radioaktiivinen jalokaasu. Se on tupakoinnin jälkeen yksi merkittävimmistä keuhkosyövän aiheuttajista, joten siihen on syytä suhtautua vakavasti.

 

Jos radonpitoisuus ylittää asuintiloissa enimmäisarvon, joka on 400 bq/m³, kannattaa teettää radonremontti ylimääräisen kaasun poistamiseksi. Säteilyturvakeskus valvoo radonmääriä Suomessa. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!