Salaojitukset ja sadevesijärjestelmät vuosien kokemuksella Forssasta

Ota yhteyttä
Hämeen Eristys ja Vesitekniikka logo

Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy on erikoistunut salaojitusten tekemiseen ja sadevesijärjestelmien asentamiseen. Meiltä saat salaojasuunnitelmat, salaojitukset, sadevesijärjestelmät ja ojitettavan alueen viimeistelyt nopeasti ja luotettavasti. 

Olemme erikoistuneet salaojitusten tekemiseen jätevesijärjestelmien ohessa, joten asiakkaamme voivat huoletta luottaa osaamisemme tasoon. Palvelemme Helsingin, Tampereen, Hämeenlinnan ja Forssan alueilla. Tutustu palveluun ja pyydä tarjous kotisi kuivaamiseksi.

Katso kuvasarja salaojituksesta!

Salaojituksen toteuttaminen

Salaojituspalveluumme kuuluu maksuton kustannusarvio sekä tarjouksen tekeminen. Palvelumme on kaiken kattava paketti: suunnittelemme salaojituksen, toimitamme tarvittavat tarvikkeet, teemme asennukset omalla kalustollamme ja dokumentoimme koko salaojitusprojektin. Näin asiakas saa täydellisen salaojituksen kiinteistölleen yhdellä sopimuksella ja avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamme myös täyden takuun tekemällemme salaojitukselle.


Muista, että palveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä!

Lue kotitalousvähennyksestä

Pidä kotisi kuivana salaojituksella ja sadevesijärjestelmällä

Hyvin tehty salaojitus on yksi talonrakentamisen tärkeimmistä töistä. Perustusten ympärille kertyy helposti paljon vettä, josta koituu paljon kosteushaittoja kaikille rakennuksille. Salaojitus ohjaa kertyvän veden pois, jotta perustukset pysyvät kuivina ja eheinä. Puuttuva tai heikosti toteutettu salaojitus johtaa väistämättä ongelmiin tulevaisuudessa. Eristyksen asiantuntijoina me Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy:llä autamme sinua välttämään tämänkaltaiset ongelmat.


Salaojitus ei ole kuitenkaan ainoa kodin ja kiinteistön vesisuoja. Ammattitaidolla asennettu, muovista tai kuumasinkitystä pellistä valmistettu sadevesijärjestelmä ohjaa ylimääräisen veden pois talon perustusten luota kaikkein tehokkaimmin. Jämäkät kourut ohjaavat katolta valuvan veden viemäriin tai muuhun ennalta suunniteltuun paikkaan, josta sadevesi ohjautuu pois talon luota. Sen mitä sadevesijärjestelmä ei ohjaa pois, hoitaa salaojitus.

Saat meiltä sekä salaojitukset että sadevesijärjestelmät Forssasta käsin vankalla ammattitaidolla toteutettuna.