Salaojitukset ja sadevesijärjestelmät vuosien kokemuksella Hämeessä ja muualla Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä
Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy

Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy on erikoistunut salaojitusten tekemiseen ja sadevesijärjestelmien asentamiseen Hämeessä ja muualla Etelä-Suomen alueella. Meiltä saat salaojasuunnitelmat, salaojitukset, sadevesijärjestelmät ja ojitettavan alueen viimeistelyt nopeasti ja luotettavasti. 

Kokonaisvaltaista palvelua

Kokonaisvaltainen salaojituspalvelumme kattaa kaiken maksuttomasta kustannusarviosta alkaen. Suunnittelemme salaojituksen, toimitamme tarvittavat tarvikkeet, teemme asennukset omalla kalustollamme ja dokumentoimme koko projektin asianmukaisesti. Asiointi kanssamme on helppoa – saat kaiken yhdellä yhteydenotolla ja sopimuksella. Tarjoamme myös täyden takuun tekemällemme salaojitukselle.

 

Ota yhteyttä ja pyydä kustannusarvio! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai jättämällä yhteystietosi lomakkeella.

Pidä kotisi kuivana

Hyvin tehty salaojitus on yksi talonrakentamisen tärkeimmistä töistä. Perustusten ympärille kertyy helposti paljon vettä, mikä voi aiheuttaa kosteushaittoja. Salaojitus ohjaa kertyvän veden pois, jotta perustukset pysyvät kuivina ja eheinä. Puuttuva tai heikosti toteutettu salaojitus johtaa väistämättä ongelmiin tulevaisuudessa. Eristyksen asiantuntijoina me Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy:llä autamme sinua välttämään ongelmat.

 

Salaojitus ei ole kuitenkaan ainoa kodin ja kiinteistön vesisuoja. Ammattitaidolla asennettu, muovista tai kuumasinkitystä pellistä valmistettu sadevesijärjestelmä vie ylimääräisen veden pois talon perustusten luota kaikkein tehokkaimmin. Jämäkät kourut ohjaavat katolta valuvan veden viemäriin tai muuhun ennalta suunniteltuun paikkaan. Teemme myös sadevesijärjestelmät vankalla ammattitaidolla.

 

Saat meiltä myös muut vesitekniikan palvelut, kuten jätevesijärjestelmien asennukset, remontit ja saneeraukset.

Lue lisää!

Kotitalousvähennys töistä kodissa tai vapaa-ajan asunnossa

Salaojitusten ja sadevesijärjestelmien asentamisesta voi saada kotitalousvähennystä eli helpotusta veroihin. Voit saada kotitalousvähennystä, kun palkkaat ammattilaisen tekemään työn kotonasi tai vapaa-ajan asunnolla. Kun lähetämme sinulle laskun tekemästämme työstä, näet erittelystä työn osuuden. Huomaa, että et voi saada kotitalousvähennystä esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista.

 

Lisätietoja kotitalousvähennyksestä ja esimerkiksi sen suuruudesta löydät verottajan sivuilta. Käy tutustumassa tarkemmin ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Annamme sinulle nopeasti tarjouksen urakasta.

Lue lisää