Vesi-ilmalämpöpumput asennuksineen Hämeessä ja muualla Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä
Hämeen Eristys ja Vesitekniikka -logo

Hämeen Eristys ja Vesitekniikka Oy myy laadukkaat vesi-ilmalämpöpumput asennuksineen ja huoltoineen asiakkaille Hämeessä ja muualla Etelä-Suomessa. Edustamme alan parhaita merkkejä. Vesi-ilmalämpöpumpun avulla viilennät tilat helposti ja kustannustehokkaasti. Samalla myös sisäilma paranee merkittävästi.

Lämmitä ja viilennä kustannustehokkaasti

Vesi-ilmalämpöpumpulla voit lämmittää ja viilentää vuodenajan ja tarpeidesi mukaan kodin tai esimerkiksi vapaa-ajan asunnon. Laitteen käyttö tuo mukanaan monia etuja: voit säästää energiaa ja pienentää sähkölaskua lämpöpumpun avulla.

 

Vesi-ilmalämpöpumpun voi asentaa niin uudis- ja korjausrakennuskohteeseenkin. Se sopii esimerkiksi jo olemassa olevan öljy- tai bioöljykattilan rinnalle lisälämmönlähteeksi.

 

Vesi-ilmalämpöpumpun myötä sisäilma on aina miellyttävää. Asumismukavuus paranee siten huomattavasti. Samalla kohenee myös sisäilman laatu. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suunniteltu Suomen olosuhteisiin

Myymämme vesi-ilmalämpöpumput sopivat erinomaisesti Suomen sääolosuhteisiin. Pumput toimivat moitteettomasti kaikissa ulkolämpötiloissa. Tarjolla on ratkaisuja monenlaisiin suomalaisin koteihin. Valikoimassa on sekä seinälle asennettavia malleja että lattiamalleja.

 

Vesi-ilmalämpöpumppu on tehokas, edullinen ja vieläpä nopea asentaa. Haluatko kuulla lisää tarjolla olevista vaihtoehdoista? Ota yhteyttä henkilökuntaamme!

Laadukkaat laitteet

Saat meiltä vesi-ilmalämpöpumput laadukkailta tuotemerkeiltä. Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi Panasonic, Daikin ja Jäspi.

 

Tarjoamme sinulle helppoa avaimet käteen -palvelua, eli myymme sinulle ilmalämpöpumpun edustamaltamme merkiltä ja hoidamme laitteen asennuksen paikalleen. Tarvittaessa saat meiltä myös kaikki vesi-ilmalämpöpumppujen määräaikaishuollot ja korjaukset nopealla aikataululla Hämeen ja Etelä-Suomen alueella. 

 

Oletko tutustunut myös muihin palveluihimme? Saat meiltä muun muassa sauna- ja kylpyhuoneremontit.

Lue lisää