Sauna- ja kylpyhuoneremontit taatulla laadulla ja siistillä jäljellä Hämeessä ja muualla Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä
Hämeen Eristys ja Vesitekniikka -logo

Hämeen Eristys ja Vesitekniikka tekee sauna- ja kylpyhuoneremontit. Vuosien varrella olemme toteuttaneet remontteja lukuisissa taloyhtiöissä eri puolilla Hämettä ja muuta Etelä-Suomea. Palvelemme sekä kotitalouksia että taloyhtiöitä erittäin joustavalla ja asiakaslähtöisellä asenteella. Palvelumme ovat saatavilla joko osaurakkana tai kokonaisvaltaisena remonttina. Lue lisää remonttipalveluistamme ja ota yhteyttä!

Kotimaista laatua

Hyödynnämme työssämme parhaita kotimaisia materiaaleja, kuten Uponorin ja Oraksen tuotteita. Voit ostaa kaikki remontissa tarvittavat tuotteet helposti meiltä urakkasopimuksen puitteissa. Sovittaessa voimme käyttää myös asiakkaan itse hankkimia materiaaleja.

 

Kun haluat toimivan ja nykyaikaisen kylpyhuoneen tai saunan kustannustehokkaaseen hintaan, olemme valmiita auttamaan sinua. Palvelemme sinua kokonaisvaltaisesti kylpyhuoneen ja saunan suunnittelusta alkaen koko remontin toteutukseen ja loppusiivoukseen asti. Voimme tehdä kylpyhuoneremontin joko avaimet käteen -periaatteella tai osaurakkana sopimuksen mukaan.

 

Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan kylpyhuoneen remontoinnin yksityiskohdista yhdessä!

Yhteystiedot

Märkätilatöiden erikoisosaamista

Kylpyhuone- ja saunaremontti on ammattitaitoa vaativaa työtä. Märkätiloissa työskentelyyn ja vesieristykseen tarvitaan erikseen myönnettävä lupa. Jotta työt tulevat tehdyksi riittävällä ammattitaidolla ja tarvittavin luvin, kannattaa remontin toteuttaminen antaa meidän hoidettavaksemme. 

 

Teemme remontit kylpyhuoneissa ja saunoissa asiakkaan toiveita noudattaen alusta loppuun asti. Huolellinen suunnittelu ja pohjatyö takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Radonremontit

Muista kotitalousvähennys

Muista, että palveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys tarkoittaa helpotusta veroihin. Voit hakea kotitalousvähennystä, kun teetät kodin kunnostus- ja perusparannustöitä alan ammattilaisella. Vähennyksen voi saada myös vastaavista töistä vapaa-ajanasunnossa. 

 

Kotitalousvähennystä voi hakea työn osuudesta, eli ei esimerkiksi remontin edellyttämistä tarvikkeista. Lähetämme sinulle laskuerittelyn, josta näet selvästi työn hinnan. Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan verkkosivuilta ja ota yhteyttä!

Lisää kotitalousvähennyksestä